TR EN
Ürünler
14_Minitec_PowerLock_1.jpg
Minitec Profil Sistemi (Sigma Profil Sistemi)
Geri


MiniTec Profil Sistemi (Sigma Profil Sistemi), emniyet bariyerleri, test ve kontrol sistemleri, makine gövdeleri, tek ve çok eksenli doğrusal hareket sistemleri, bantlı ve rulolu konveyörler, karmaşık otomatik üretim hatları, iş istasyonları gibi birçok endüstriyel uygulamada kullanılmaktadır. Doğrusal hareket teknolojisi ve modüler profil sistemi, modern makinelerin ideal yapı elemanlarıdır. Sistemi oluşturan çok çeşitli tipte profiller ve diğer bileşenler, uygulamaların ekonomik bir şekilde ve kısa bir sürede gerçekleşmesine olanak sağlar.
Firmamızdan sağlayabileceğiniz Minitec kataloğu birçok yenilikçi fikirler içerir. Minitec sistemini oluşturan tüm standart profiller ve bileşenler modüler tasarımı esas alır ve birbiriyle tam olarak uyumludur. Standart bağlantı elemanlarının, cıvataların ve somunların kullanımı sistemi son derece ucuz hale getirir.
MiniTec Profil Sisteminin Avantajları:
Birçok uygulama için sadece birkaç profilin kullanılması yeterlidir. Hafif ve ucuz çözümler için UL serisi (Ultra Light) kullanılırken, en yüksek tasarım gereklerini veya temiz oda koşullarını sağlayabilmek için G serisi kullanılabilir. Standart seri profillerde dahili basınçlı hava kanalları mevcuttur. Dişili kayışlar ve karşı ağrılıklar için bulunan dahili kılavuzların yanında, doğrusal yataklar için mil destek elemanı da vardır.
Robotek Otomasyon Teknolojileri Ltd.
GOSB 1000. Cadde No. 1029
Çayırova Kocaeli 41420
Telefon : +90 262 677 11 88
Faks : +90 262 677 11 99
E-Posta : posta@robotek.com.tr
Copyright © 2024 Robotek Ltd.