TR EN
Ürünler
1_AKD_1000x1000_2.jpg
Kollmorgen AKD Servo Sürücüler
Geri


AKD servo sürücü, sektördeki en kompakt ürünlerden biri olarak ileri teknolojiyi ve performansı sunar. Bu zengin özellikli sürücüler, temel tork ve hız uygulamalarından endekslemeye, gömülü Kollmorgen Automation Suite™ ile çok eksenli programlanabilir harekete kadar, hemen hemen her uygulama için bir çözüm sağlar. Çok yönlü AKD, güç yoğunluğu ve performans için standardı belirler.

Güçlü Performans. Zahmetsiz Esneklik.Basit Entegrasyon.
Makine performansının ve entegrasyon hızlarının artırılabilmesi için, AKD, istenilen çok yönlülük, iletişim ve güç özellikleriyle tasarlanmıştır. Motor ayarı için plug-and-play (tak-çalıştır) özelliği vardır. Çoklu Ethernet bağlantı seçenekleri açık ve kapalı protokolleri sağlar. Çevrimiçi sorun giderme ve veri doğrulama, daha hızlı ve hatasız programlama yapılabilmesini sağlar. Kompakt tasarımındaki geniş güç aralığı ve standart arayüzü, AKD‘nin geniş bir uygulama alanında kullanılmasına olanak sağlar.

Kollmorgen Automation Suite
AKD, yüksek performanslı, tek ve çok eksenli sistemler için yenilikçi Kollmorgen Automation Suite™ ile gömülü olabilir. Kollmorgen Automation Suite, mükemmel entegre edilmiş hareket kontrolü yeteneklerinin yanısıra, özel Pipe Network™ programlama ortamında da IEC 61131-3 standardına göre makine kontrolü sunar.

Sınıfının En İyi Bileşenleri
AKD servo sürücüler, kalitesi, güvenilirliği ve performansı ile ün yapmış Kollmorgen motorlarıyla sorunsuz çalışır.

Robotek Otomasyon Teknolojileri Ltd.
GOSB 1000. Cadde No. 1029
Çayırova Kocaeli 41420
Telefon : +90 262 677 11 88
Faks : +90 262 677 11 99
E-Posta : posta@robotek.com.tr
Copyright © 2024 Robotek Ltd.